Січ 212010
 

Люхотрон.вКонтакте.РУ

І хоч я зареєстрований в 5-ти соціальних мережах (займався тим ділом професійно), я все ж настоюю на одному: соціалки – це пристанище довб*йо*бів. Причому одні намагаються нажухати інших.

Сьогодні мене спробували відмітити на одному фото (копія, якщо фото стерли).

Точніше це мене намагався відмітити хробак, який живе в когось на компі. У коментах до фото також додана “сцялка” http://vkontakte.ru/albums35327509, яка веде на такий собі альбомчик одного хакнутого юзика популярної мережі вКанакте.сру.

Суть наступна – чуваки пропонують поставити на телефон програмку, яка просвітлює одяг і дозволяє заглянути під білизну. Типу на водиш камеру телефона на “тьолку” і офігіваєш! Очевидно, за програмку треба заплатити, відправивши СМС на певний короткий номер. Лохотрон, однозначно! Але як класно всі зроблено: модний сайт з демо-роликом, купа “позитивних” коментарів (копія) під фоткою, на якій тебе позначають, а на самому сайті навіть роблять видимість того, що будуть програмку спеціально для вашого телефону.

Одним словом, мораль така – якщо вам хочеться побачити голі сраки або цицьки, то користуйтеся гуглом. Ось приклад запиту :). Якщо не вставляє, то заведіть собі подругу.  АЛЕ ніколи не вірте тому, що пишуть в соціальних мережах! 🙂

 Додав о 01:29

  1 коментар to “Очам своїм не вірю…”

  1. “Приклад такого запиту” це ти гарно придумав 🙂

 Залишіть відгук

Ви можете використовувати ці HTML теги та артибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обов'язково)

(обов'язково)